Teatteri Ääriraja esittää: Käärmeiden pesä

Teatteri Ääriraja juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan alkuperäisteoksella Käärmeiden pesä.

Vuosi sitten pientä Puukarin kuntaa järkytti nuoren Elisan katoaminen. Elämä Puukarissa on alkanut palata takaisin raiteilleen, mutta asukkaiden arki järkkyy jälleen, kun 21-vuotias Frida katoaa jäljettömiin salaman iskiessä. Katoamisen myötä haamut Fridan menneisyydestä nousevat esiin, eikä mikään pysy enää salassa. Samalla myös Puukarin asukkaiden todelliset tunteet Fridaa ja tämän katoamista kohtaan paljastuvat. Onko tiivis kyläyhteisö todella kaikkien asukkaidensa puolella vai sittenkin kuhiseva käärmeiden pesä?

Sisältövaroitukset: Näytelmä sisältää mainintoja itsemurhasta sekä lähisuhdeväkivallasta. Esityksessä on vilkkuvia valoja sekä kovia ääniä. Näytelmän käsittelemien teemojen vuoksi emme suosittele esitystä alle 13-vuotiaille. Jos tarvitset lisää tietoa sisältövaroituksiin tai ikäsuositukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostiviestillä osoitteeseen liput.aariraja@gmail.com.

Käärmeiden pesän kaksi ensi-iltaa nähdään 12. & 13.4.2024 Tampereen Ammattikorkeakoulun juhlasalissa.

Esitykset:

Pe 12.4. klo 18 A-miehitys

La 13.4. klo 13 B-miehitys

Ke 17.4. klo 18 A-miehitys

Pe 19.4. klo 18 B-miehitys

La 20.4. klo 13 A-miehitys

Ke 24.4. klo 18 B-miehitys

Pe 26.4. klo 18 B-miehitys

La 27.4. klo 13 A-miehitys

Pe 3.5. klo 18 A-miehitys

La 4.5. klo 13 B-miehitys

Meillä on tänä vuonna suurimmissa osassa rooleista kaksi eri näyttelijää, minkä takia meillä on kaksi eri miehitystä, A ja B. Tarkemmat roolit ja miehitykset julkaistaan myöhemmin ennen lipunmyynnin alkua.

Kaikki esitykset järjestetään Tamkin juhlasalissa, Kuntokatu 3.

Liput kaikkiin esityksiin tulevat myyntiin maanantaina 11.3.

Tervetuloa Teatteri Äärirajan mukana Käärmeiden pesän kuhinaan!